Podpora

Co si koupit a Androidem? Diskuze zde.
.

Podpora

Příspěvekod uzivatel » čtv 18. pro 2014 16:52:41

Podpora USB 3G modemů je pouze u některých alterntivních ROM, např. Revolver ROM (kterou používám) nebo tuším i Prime ROM. Já ale internet řeším mobilním hotspotem ZTE AC30, který nosím v kapse, případně občas v brašně/batohu, kde ho mám napíchnutý na externí akumulátor (takže pak vydrží celý den). Je to vlastně router, který chytá 3G signál od operátora a vysílá WiFi, na kterou se může současně připojit až 5 zařízení. Tohle řešení na rozdíl od USB 3G modemu bude fungovat i na nerootnutém Transformeru a i na samotném tabletu bez dokovací stanice (jelikož USB port není potřeba).
Transformer Prime se mi v mnoha ohledech líbí, ale pokud bych do něj šel, tak jedině do verze s vestavěným 3G modulem (která se u původního Transformeru s cca půročním zpožděním také objevila). Výše popsané řešení je sice funkční, ale nepříliš elegantní (je třeba nosit další krámy navíc a pamatovat na jejich dobíjení).

Naposledy oživil Anonymous v čtv 18. pro 2014 16:52:41
uzivatel

Zpět na Android zařízení - mobilní telefony, tablety