Spica byl muj 1

Co si koupit a Androidem? Diskuze zde.
.

Spica byl muj 1

Příspěvekod uzivatel » ned 21. pro 2014 10:31:05

Spica byl muj 1. mobil s Androidem. U mě se naopak dostavil WoW efekt a to i bez TouchWiz atd..
Je pravda, že D-pad jsem nepoužil ani jednou, ale na obhajobu popisovaného divného rozpoložení vsech ostatních kláves bych zdůraznil, že je to opravdu o zvyku! Po měsíčním používání – poté týdenní pauza – nyní jsem nestastný z rozpoložení u Motoroly Milestone. Právě to tlačítko na odemčení bylo to nej. Ať jsem držel Spicu v pravé, nebo levé ruce dycky jsem na nej dosáhl. U Milestonu dokážu telefon odemčít jednou rukou jen pokud telefon držím v levé ruce (což se mi nestává často)
Officiální podpora Samsungu je bídná. Resp. officálně vychází aktualizace snad každý měsíc, ale aktualizovat u nás jde jen neoficiální cestou. Nabíječka s nedopojitelným kablíkem je podle mě výhoda – v balení je samostatný USB kablík. U 2x dražího telefonu jako je Milestone je pouze USB kablík + redukce USB/síť. Takže pokud nyní chci mít k dispozici nabíjení doma i v práce mám utrum (pokud nevysipu další korunky).
Závěrem jsem chtěl říct, že si myslím že za cenu kolem 5,5k (offic CZ) je tento telefon bomba!

Naposledy oživil Anonymous v ned 21. pro 2014 10:31:05
uzivatel

Zpět na Android zařízení - mobilní telefony, tablety