Tento

Co si koupit a Androidem? Diskuze zde.
.

Tento

Příspěvekod uzivatel » čtv 18. pro 2014 17:16:29

Tento tablet vlastnim od Vanoc a tak pridam i svoji trosku do mlyna.
S recenzi se da pomerne souhlasit a uz jsem cetl hodne postrehu ostatnich uzivatelu a ja musim konstatovat ze jsem mel asi stesti na kus, protoze tablet trpel jedinym neduhem a tim bylo smitko pod sklem displeje. Zavada uznana na zaruku, v servisu to jen otevreli a smitko odstranili. Od te doby nic. Zadne nadmerne vybijeni ani dalsi neduhy.
Osobne s dalsimi vytkami nemam problem
- kratke kabely me netrapi, stejne uz jsem mel delsi doma, problem za par penez
- mizerne kamery, v tabletu podle me zbytecna vec, snad jen na videohovory po skypu pokud to nekdo vyzaduje. Fotit tabletem je jako lizat med pres sklenicku, zbytecnost a zhovadilost
- popis na zadech tabletu, opet jsem asi nenarocny uzivatel, ale je me to jedno, pro ostatni existuji samolepky )
- nekompatibilita s google play, to je nejvetsi vytka kterou k elementu mam, plno aplikaci se hlasi jako nekompatibilni i presto ze po instalaci z blackmarketu, nebo normalne pres apt nebyva problem.
Pro me se jedna o premierovy tablet a jsem spokojen, myslim ze za ty penize dokaze podavat velice dobry vykon a na brouzdani po netu, divani se na filmy, pousteni filmu na televizi i na zahrani nejake te stredne narocne hricky uplne staci.

Naposledy oživil Anonymous v čtv 18. pro 2014 17:16:29
uzivatel

Zpět na Android zařízení - mobilní telefony, tablety