Tak konecne mam aktualizaci fyzicky v mobilu

Co Vás trápí, co by jste u Androidu uvítali apod.
.

Tak konecne mam aktualizaci fyzicky v mobilu

Příspěvekod Návštěvník » sob 28. bře 2015 10:53:10

Tak konecne mam aktualizaci fyzicky v mobilu. S obnovou kontaktu pomoci Backup&restore jsem mel taky problem, nastesti jsem mel kontakty zalohovane i na karte a synchronizovane s google. Pri obnove pomoci b&r se mi ukazatel zastavil na 95% a pak obnova skoncila. Zadny kontakt jsem ale v adresari nenasel. Nejspis je v obnove kontaktu z predchozi verze chyba. S ostatnimi informacemi (sms, nastaveni, apod) problem nebyl. Doporucuji tedy kontakty pro update zalohovat zvlast.
Prvni dojmy pak jsou vetsinou kladne, upravene rozhrani se mi libi, zvlaste pekne udelane je prohlizeni sms. Zatim jsem neprisel na to jak aktivovat automaticky jas displeje. Taky se mi nelibi ze se u kontaktu zobrazuje fotka z facebooku a ne ta co je u kontaktu prirazena v adresari.
Rychlost se mi libi. Po upgrade je potreba par hodin pockat az se inicializuji vsechna interni data, dokud toto neni hotovo, telefon moc pouzitelny neni. Potom je to ale v poradku a telefon reaguje bleskove.
Doufam ze se brzy dockaji i customizovane verze, protoze zazitek z pouzivani je opet kousek dale -)

Naposledy oživil Anonymous v sob 28. bře 2015 10:53:10
Návštěvník

• Kam dál
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Aktualizaci
    od Návštěvník » ned 08. bře 2015 1:00:23
    0 Odpovědi
    962 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek
    sob 28. bře 2015 11:35:02
  • V X10 mini to aktualizaci nabízí
    od Návštěvník » stř 11. bře 2015 17:00:14
    0 Odpovědi
    1070 Zobrazení
    sob 28. bře 2015 11:22:43
  • Před chvílý jsem dělal aktualizaci….a zase nic.
    od Návštěvník » sob 07. bře 2015 17:00:13
    0 Odpovědi
    1053 Zobrazení
    sob 28. bře 2015 11:36:39
Zpět na Vaše zkušenosti s Androidem