Taky sem si řikal jestli aplikace SetCpu vůbec funguje

Co Vás trápí, co by jste u Androidu uvítali apod.
.

Taky sem si řikal jestli aplikace SetCpu vůbec funguje

Příspěvekod Návštěvník » čtv 31. bře 2016 7:04:51

Taky sem si řikal jestli aplikace SetCpu vůbec funguje, ale jak to tak vypadá tak asi fakt jo
1)Po odinstalaci SetCpu mi přišlo, že je telefon pomalejší a častěji se něco seká --> při odemčení animace sense 3.0 ---> chvilkama posouvání v app listu ---> při posouvání mezi plochama.
2)Nainstaloval jsem zpět tentokrát max. frekvenci nastavil na 998 MHz kvůli baterce a zdá se že je to fakt plynulejší při animaci po odemčení se neseká vůbec při posouvání v app listu taky ne jen při rychlém odemčení a okamžitém přechodu na jinou plochu lehce zadrhne, ale jen u prvního přechodu pak jede zase plynule.
3)Linkpack potvrdil vyšší frekvenci
4)Bez zaškrtlého Set on boot jsem nastavil nejvišší možnou frekvenci něco okolo 2GHz a telefon se pár vteřin na to seknul jak píšeš a musel jsem vyndavat baterku.
To, že to fakt běželo na 1,4 GHz a neumřelo si vysvětluju tak, že na tuhle frekvenci telefon neběžel furt jak klesla baterka myslim pod 80% frekvence klesla taky. Jinak na 1,4 beželo jen na nabíječce stress test běžel jen chvilinku a potom jsem telefon nijak netrápil jen pár hovorů nainstaloval jsem si navigaci 20 min jsem jezdil v okolí a zkoušel funkčnost navigace a pak už max instalace odinstalace nějakých nenáročných aplikací.

Naposledy oživil Anonymous v čtv 31. bře 2016 7:04:51
Návštěvník

• Kam dál
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
Zpět na Vaše zkušenosti s Androidem