Me adfree na ICS buhviproc neblokoval nektere reklamy (na C

Co Vás trápí, co by jste u Androidu uvítali apod.
.

Me adfree na ICS buhviproc neblokoval nektere reklamy (na C

Příspěvekod Návštěvník » čtv 31. bře 2016 8:52:51

Me adfree na ICS buhviproc neblokoval nektere reklamy (na CM7 v pohode), tak jsem ho vymenil za adaway. btw miminoo ty si nechavas zobrazovat reklamy, nebo pravidelne do /etc/hosts rucne dopisujes nove adresy ad-serveru?
Titanium Backup Pro pouzivam na zalohovani, protoze na tohle proste nema konkurenci.
Jakykoliv task killer je k prdu, kdyz dochazi pamet, staci fastreboot
Kód Vybrat vše
Obsah tagu [code] je viditelný pouze pro přihlášené uživatele.
... fastreboot (ten jede dokonce i bez rootu)
S2E je dobra appka, kdysi jsem ji pouzival, ale prubezne jsem aplikace profiltrovat natolik, ze nemusim nic na kartu presouvat v /data volnych nejakych 80MB. jen download cache presunuju skriptem na maly ext oddil.
Better Battery stats - obcas pouzivam, kdyz zrovna testuju nejakou rom, nebo kdyz zkousim nejakou aplikaci s wakelockem.
Samba File Sharing - obcas se hodi
Avast mobile security - uz mi smrdi v telefonu 2 tydny, zatim freeznuta a jeste jsem nemel naladu to nastavovat. Ale nejakou anti-theft aplikaci chci a na tuhle jsem dostal doporuceni.
Droidwall - frontend k iptables. Jsem jeden z paranoiku a pokud nejaka aplikace (podle me) pristup na net nepotrebuje, tak ho proste nedostane a basta
ten serial co zminuje kolega, je tady
Kód Vybrat vše
Obsah tagu [code] je viditelný pouze pro přihlášené uživatele.
... e-telefony

Naposledy oživil Anonymous v čtv 31. bře 2016 8:52:51
Návštěvník

Zpět na Vaše zkušenosti s Androidem