Děkuji, myslím že to je vyčerpávající odpověď. S tou Ram jsem to myslel tak že jsou třeba hry které pro chod vyžadují nejméně 128MB volné Ram a pokud jí nemají buď jde jen menu a hra spadne, nebo se hra nespustí vůbec, ale asi se mýlím, taktéž s těmi grafickými čipy- myslel jsem že jsou hry které podporují jen třeba PowerVR a jiné Adreno, Tegra je kapitola sama o sobě, ale pokud je to jedno je to tím lepší, jen mne mrzí že třeba Samsung Galaxy Ace má "jen" tuším Adreno 200 a to je podle mě na dnešní poměry starý čip, ale opět je možné že i na tom jede vše ok a bez problémů- já to soudím jen dle testů co jsem viděl na YouTube kde benchmarky atd. ukazují spíše pomalý chod těchto čipů...
PS Je to těžký výběr tím spíše když si uvědomuji co bylo napsané- že se mobily hodně rychle vyvíjejí a co je dnes top (2 jádro 1.2GHz) bude "zítra" průměrný mobil, možná i z tohoto důvodu nemá cenu investovat hodně peněz a kupovat nějaký Galaxy S2 apod. který notabene nebude v následující době ani pořádně herně využit, pominu li pár her co vyjdou jako důkaz toho kam až je schopna grafika mobilů zajít, ale než se to stane standardem tak budou opět tyto dnešní high end mobily mainstreamem či dokonce low endem...