Mám tu tmavě modrou verzi už skoro měsíc a jsem velmi spokojená. Tmavě modrá je jediná matná varianta a nepřijde mi, že by nějak trpěla na škrábance (a i kdyby, tak na té tmavé to aspoň není vidět

). Zadní kryt trochu vrže, ale ne při běžném používání. Že by displej nereagoval se mi nestává, možná jedině chvíli po probuzení. Jako největší problém mi přijde to zapatlávání displeje – ale nedokážu posoudit, zda jiné přístroje jsou na tom výrazně lépe. Absence NFC nebo OTG mě netrápí. Nepostrádám ani automatickou regulaci jasu displeje – displej by asi na můj vkus moc svítil a stejně bych skončila u ruční regulace, která je ale díky Asusu velmi pohodlná. (Standardně používám jas 10%.)
Už pár dnů mám Android aktualizovaný na 4.2.2 – Asus se opravdu stará. Dost mi vyhovuje napájecí konektor na horní straně, protože se tablet dá pohodlně používat i při dobíjení. Za jiný tablet bych rozhodně neměnila. Převážně na něm hraji hry. Nejnáročnější, co jsem hrála, tak je asi The Room.
Nejvíc jste mě ale dostali s tím stojánkem.

Vůbec jsem nechápala, proč Asus tu krabici vycpal tolika plasty… Naštěstí ještě krabice nebyla v kontejneru, takže ode dneška už mám taky stojánek. Díky!