Mám

Co si koupit a Androidem? Diskuze zde.
.

Mám

Příspěvekod uzivatel » sob 29. lis 2014 5:55:03

Mám tu tmavě modrou verzi už skoro měsíc a jsem velmi spokojená. Tmavě modrá je jediná matná varianta a nepřijde mi, že by nějak trpěla na škrábance (a i kdyby, tak na té tmavé to aspoň není vidět ;-)). Zadní kryt trochu vrže, ale ne při běžném používání. Že by displej nereagoval se mi nestává, možná jedině chvíli po probuzení. Jako největší problém mi přijde to zapatlávání displeje – ale nedokážu posoudit, zda jiné přístroje jsou na tom výrazně lépe. Absence NFC nebo OTG mě netrápí. Nepostrádám ani automatickou regulaci jasu displeje – displej by asi na můj vkus moc svítil a stejně bych skončila u ruční regulace, která je ale díky Asusu velmi pohodlná. (Standardně používám jas 10%.)
Už pár dnů mám Android aktualizovaný na 4.2.2 – Asus se opravdu stará. Dost mi vyhovuje napájecí konektor na horní straně, protože se tablet dá pohodlně používat i při dobíjení. Za jiný tablet bych rozhodně neměnila. Převážně na něm hraji hry. Nejnáročnější, co jsem hrála, tak je asi The Room.
Nejvíc jste mě ale dostali s tím stojánkem. -D Vůbec jsem nechápala, proč Asus tu krabici vycpal tolika plasty… Naštěstí ještě krabice nebyla v kontejneru, takže ode dneška už mám taky stojánek. Díky!

Naposledy oživil Anonymous v sob 29. lis 2014 5:55:03
uzivatel

Zpět na Android zařízení - mobilní telefony, tablety