od Návštěvník » sob 28. bře 2015 11:17:34
Ještě k tomu Froyu. Moc v něj nevěřím. Teď se chystá minority update někdy na jaře .. ten má obsahovat zřejmě pouze DLNA podporu (update měl být původně do vánoc .. jenže). X10 froyo asi dostane, přeci jenom teď uvedli na trh HD verzi, tak to by nebyla dobrá reklama. Ale u mini a X8 se obávám že řeknou že to to jsou lowendy a pro ty je maximálne Eclair a vyprdnou se na to. Že by Froyo na mini běžel bez problému víme všichni kdož se o androida zajímáme, ale SE vesměs ignoruje geeky .. SE se zaměřuje primárně na obyčejné spotřebitele, kteří nevědí co mohou dostat, jen chtějí něco co působí cool a co zvládnou ovládat. Koneckonců jak jinak si vysvětlit že třeba moje X10 mini pro neumí defaultně fungovat 3G modem. Něco co umělo i mé staré mýdlo. X10 mini pro sem zvolil protože telefon se mi HW líbí, ale obchodní strategie SE se mi těžce nelíbí. Dost možná můj poslední SE (a to je tenhle už čtvrtý). Já prostě nechci aby mi výrobce uměle degradoval telefon. Klidně za něj dám nějaký tisíc navíc jen když budu mít pocit že z něj vymáčknu maximum a že mi na něm neschází nic ze základních funkcí.
Naposledy oživil Anonymous v sob 28. bře 2015 11:17:34