Telefon je sice krásný, ale po roce používání mám pocit, že ho pořád jen a jen nabíjím. Pokud budete používat GPS, fotoaparát, natáčet a hlavně hrát hry vybijete baterku neuvěřitelně rychle. To je ale pro mne osobně největší proti, jinak je to úžasný telefon, spíš počítač do kapsy. Často potřebuji vzdálený přístup k lidem na PC a přes Xperii to zvládnu kdykoli a kdekoli s internetem. Stačí mít v telefonu jednu aplikaci (navíc často i zdarma) na vzdálený příst.
Myslela jsem, že telefon bude křehký, ale display a šasi vydrží víc než se zdá - kolikrát mi již upadl na zem a mám max otlučený růžek plastu. Jak někdo píše, že se při přehrávání HD videí nebo filmů seká a že je na nic - nesouhlasím! I když už není nejnovější, přátelé mi ho stále závidí (zvlášť ti bez Androida-)) hlavně kvůli nepřeberně aplikací, které jsou navíc ještě zadarmo na Marketu. Už nikdy nechci žádný jiný OS než Android!
xxx
Splnil mé očekávání, vydrž baterky na začátku hodně slabá - zapříčiněno hlavně hraním si s novým telefonem a neustálé instalace, brouzdání po netu atd. Aktuálně výdrž v pohodě, při normálním zatažení - sms, telefonáty, občas připojení na net, poslouchání hudby atd. výdrž i přes 2 dni