HTC Wildfire

Co Vás trápí, co by jste u Androidu uvítali apod.
.

HTC Wildfire

Příspěvekod Návštěvník » ned 09. srp 2015 7:33:03

HTC Wildfire, root, cyanogenmod 7
pouzivam jiz delsi dobu CPU TUNER. je to naprosto vyborna aplikace, kdyz zvysim takt procesoru z 576 MHz na 691 MHz tak se mi telefon zrychli, a ani se neseka, horsi je ze kdyz si pak otevru nejakou aplikaci atd. podivam se zpet do CPU Tuner a mam takt nastaven na 576 MHz, vytvoril jsem si na to i profil, ve kterem jsem nastavil 691 MHz, nastavil jsem ho, ale stejne se mi to vrati na profil normal kde je takt 576 MHz. Neni nejaky zpusob, kterym by se dalo nastavit aby hodnoty zustavaly nastaveny? v menu jsem nasel nejakou volbu aby to zustavalo na aktualnim profilu, ale kdyz se napr. po peti minutach podivam do telefonu tak je tam opet nastaven profil normal a ne ten muj CPU TUNER se mi hodne hodi, kdyz vim, ze jdu delat nejaky narocny ukol na telefonu, nastavim si 691 MHz a hned to svisti bez sekani jen me hold trochu stve ze se to nedrzi na aktualnim profilu, poradil by nekdo pls? mate s tim nekdo zkusenosti ?
EDIT tak jsem to vyresil tak, ze u profilu NORMAL a PERFORMANCE (a zaroven v menu v nastaveni defaultnich hodnot) jsem nastavil takt 691 MHz a u profilu POWER OFF jsem nechal standartne 576 MHz
je to opravdu skvela aplikace, uz si bez ni nedokazu predstavit praci na svem smartphonu (prirovnani z trabanta jsem udelal mercedes

Naposledy oživil Anonymous v ned 09. srp 2015 7:33:03
Návštěvník

Zpět na Vaše zkušenosti s Androidem