iOS 7 jsem měl dneska v ruce a s funkčností jsem naprosto s

Preferujete jiný operační systém? Napište nám proč.
.

iOS 7 jsem měl dneska v ruce a s funkčností jsem naprosto s

Příspěvekod uzivatel » čtv 18. pro 2014 14:08:05

iOS 7 jsem měl dneska v ruce a s funkčností jsem naprosto spokojen (alespoň co se toho krátkodobého zážitku týče). Hledání ve spotlight funguje bezproblémově, na hledání nějakých setinových záseků bych se vykašlal. Ikonky (asi jsem jediný) mi svou různorodostí naprosto vyhovují, můžu si být jistý že ani ráno když budu rozespalej si nespletu žádnou z nich.
Co mi vadilo bylo trochu nepohodlné "vyhazování" aplikací v multitaskingu, často, hodně často se mi stávalo že jsem je jenom posunul. Naopak jsem byl nadšen že můžu chytit a vyhodit dvě i tři najednou, navíc tam se mi už nestávalo že bych měl tento problém. Prostě přiložit dva prsty a šup, rychlé a bezproblémové. Ale i tak bych spíše přivítal kdyby byl ten původní křížek (mínusko) pevně na těch ikonkách pod náhledy, a stačilo by pouze tapnout. Náhledy se mi líbí, poze bych byl velmi rád, kdyby fungovaly vždy a všude. (nebo fungují ? )
Celkový vzhled systému bude však spíše předmětem kritiky, odstavec s názvem

Naposledy oživil Anonymous v čtv 18. pro 2014 14:08:05
uzivatel

• Kam dál
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
Zpět na Anti Android aneb nemám rád Android (jen pro odvážné)