Nainstalovala jsem si IOS 7 20

Preferujete jiný operační systém? Napište nám proč.
.

Nainstalovala jsem si IOS 7 20

Příspěvekod uzivatel » čtv 18. pro 2014 14:04:28

Nainstalovala jsem si IOS 7 20.9. a nestačila jsem se divit. Musím říct, že jak jsem se těšila, o to více jsem byla zklamaná. Zklamaná nejen ze vzhledu ikon, funkcí a chybovosti. Pro názornost vyjmenuji některé sms a emaily - dříve přehlednější, kalendář - zmatek, mapy - chyba - bílý text na bílém pozadí, připomínky - špatné ovládání, spíš komplikované než jednoduché, poznámky, budík s tenkým ovládáním pro dětské prsty.
Vylepšení spíš pro zábavu a efekt, než pro práci.
Apple byl mimo jiné uznávám pro snadnou ovladatelnost pro lidi s handicapem. Bohužel IOS 7, se mi tak nejeví, co se mi jeví, je změna filosofiie applu do komerce, povrchnosti a tuctovosti.
Za sebe musím říct, že jsem velmi zklamaná. Po dvou dnech jsem se vrátila k IOS 6 )).

Naposledy oživil Anonymous v čtv 18. pro 2014 14:04:28
uzivatel

• Kam dál
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
Zpět na Anti Android aneb nemám rád Android (jen pro odvážné)