Jsem velice spokojený uživatel iPhone 4 a iPadu 3

Preferujete jiný operační systém? Napište nám proč.
.

Jsem velice spokojený uživatel iPhone 4 a iPadu 3

Příspěvekod uzivatel » čtv 18. pro 2014 13:55:55

Jsem velice spokojený uživatel iPhone 4 a iPadu 3.generace. Po tom co jsem si doplnil iPad o Logitech klávesnici, je i psaní textu srovnatelé s notebookem.
Kombinaci iP zařízení používám jak pro zábavu, celkem intenzivně i pro pracovní záležitosti.

Obrovskou výhodou pro mě je, že mě zatím nic nenutí měnit už neco pamatující iPhone 4, který mi běží na nejnovějším iOS (6.1.3) a všechno bez problémů funguje (včetně třeba nejnovějšího Navigonu).

Jsem názoru, že telefon se má vejít do kapsy (5" zařízení tam těžko nacpu)

Asi by bylo dobré lépe využít Home screen a pro Pages lepší kompatibilitu s Wordem (ale to nevyřeší iOS 7).
Osobně mám názor, že třeba Siri je možná hezká hračka, ale bez praktického využití (jen si představte, jak v místnosti sedí rodina a každý si povídá ze svým iOS) -))) Stejně tak v práci nebo v MHD, vlaku autobuse -)))))))

Rozhodně by mě potěšilo, aby iOS přišel s něčím revolučním (mám rád nové věci), ale co by to mělo být, to fakt nevím

Naposledy oživil Anonymous v čtv 18. pro 2014 13:55:55
uzivatel

• Kam dál
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
Zpět na Anti Android aneb nemám rád Android (jen pro odvážné)